Over Ons

Hartelijk welkom op onze website.

Sinds 2008 zijn wij betoverd door de schoonheid van de engelse bulldog. Na ons goed verdiept te hebben in het ras, de gezondheid, de showwereld en het fokken hebben wij besloten om in 2012 een eigen kennelnaam aan te vragen.
Deze was begin 2013 een feit!
De basis van StarSpirit ligt bij onze Dexx. Met Dexx zijn we de showwereld gaan ontdekken. Dexx heeft vele kampioenen als nakomeling. Maar nog belangrijker, Dexx is een gezonde bulldog, die zijn goede gezondheid vererft.
Met Dexx zijn we gestopt met showen nadat hij de titel Multi Kampioen behaald had. Met zijn zoon Muffin beleven wij nu veel plezier op show. Muffin is een kerngezonde jonge zoon van Dexx die al aardig de voetsporen van zijn vader volgt. Inmiddels heeft Muffin ook al prachtige nakomelingen mogen krijgen.

Al onze bullen wonen bij ons in huis. Ze hebben heerlijke warme manden met kussentjes en dekentjes in de woonkamer, keuken, slaapkamer…, maar ze liggen vaak nog liever languit op de bank.
Wij zitten dan noodgedwongen op de grond, in hun mand of als we geluk hebben is er een heel klein hoekje op de bank vrij.
We struikelen regelmatig over hun speelgoed wat ze overal laten rondslingeren.
Onze grote tuin is een speeltuin voor hun en hierin is geen hek of kennel te bekennen.
In 2017 hebben wij ons huis in de stad vaarwel gezegd en zijn wij speciaal voor onze bullen in een vrijstaand huis met rondom een grote afgeschermde tuin, in een klein dorp in de kop van Noord Holland gaan wonen.
Wij wilden onze bullen meer ruimte en vrijheid bieden.
Dagelijks gaan we met ze wandelen in de vrije natuur, wat op steenworp afstand van ons huis ligt.

 

Wij zijn zeer streng met het selecteren van onze ouderdieren voor een pup combinatie. Naast de verplichte gezondheidsonderzoeken, doen wij nog vele andere testen bij onze bullen.
Onder andere laten wij het hart, de luchtpijp en de heupen van onze bullen onderzoeken. Meer informatie hierover is terug te vinden bij “gezondheid” .
Elke bulldog die wij hebben heeft zijn eigen pagina, en hierop kunt u alle informatie terug vinden.

Wij hopen dat wij onze liefde en passie voor de engelse bulldog een klein beetje met u kunnen delen via deze site.
Voor ons is de bulldog veel meer dan “gewoon een hond”. Ze zijn een deel van ons gezin, we zien ze als onze kinderen. Met verjaardagen is er altijd taart, slingers en een kadootje.

Ze zijn zeer intelligent, ondeugend, slim, knettergek, stront-eigenwijs…, maar bovenal is het de meest liefdevolle hond die we ooit hebben mogen ontmoeten!!!

Wij weten het zeker; eens een bulldog, altijd een bulldog!!!

 

Wij wensen u veel plezier op onze website, en als u na het bekijken hiervan nog vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op.

Heel veel liefs,
Kevin en Henriëtte